digitalsme.gov.gr
ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

Πρόγραμμα III Ψηφιακές Συναλλαγές – Αλλαγές στο χρονοδιάγραμμα

Σας ενημερώνουμε ότι έχει αναρτηθεί η 9η τροποποίηση του προγράμματος III Ψηφιακές Συναλλαγές, όπου υπάρχουν σημαντικές αλλαγές στη χρονική διάρκεια και τα ορόσημα του Προγράμματος. Συγκεκριμένα, υπάρχουν οι παρακάτω τροποποιήσεις:

– Κατηγορίες πέντε (5) και έξι (6) / Β’ Κύκλος: Αιτήσεις Χρηματοδότησης για το Β’ Κύκλο τις Κατηγορίες Ενέργειας πέντε (5) και έξι (6), μπορούν να υποβάλλονται από δυνητικούς δικαιούχους, από την Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2023, έως και την Κυριακή 31 Δεκεμβρίου 2023.

Για όλες τις κατηγορίες ισχύουν τα εξής:

– Πραγματοποίηση αγορών προϊόντων και υπηρεσιών με χρήση των vouchers που θα εκδοθούν προς όφελος των εγκεκριμένων δικαιούχων, μπορεί να γίνεται έως την Κυριακή 30 Ιουνίου 2024.

– Ως ημερομηνία λήξης της μεταβατικής περιόδου (cooling off period) για την οποία επιτρέπονται ορισμένες μόνο (κατ’ εξαίρεση) περιπτώσεις εξαργύρωσης vouchers, ορίζεται η Τρίτη 30 Ιουλίου 2024.

– Ως ημερομηνία ολοκλήρωσης των πάσης φύσεως πληρωμών και ολοκλήρωσης του Προγράμματος για όλες τις κατηγορίες ενεργειών ορίζεται η Παρασκευή 30 Αυγούστου 2024.

Η τροποποίηση έχει αναρτηθεί στα έγγραφα του προγράμματος.

Πηγή: www.taxheaven.gr