Η εταιρεία “Υπηρεσίες Οικονομικών Συμβούλων – Βέρρος Κωνσταντίνος”, αναγνωρίζοντας τη σπουδαιότητα των κοινωνικών δραστηριοτήτων, στέκεται αρωγός σε γεγονότα που συντηρούν και προάγουν την πολιτιστική μας κληρονομιά, σε καλλιτεχνικά δρώμενα και σε διοργανώσεις-θεσμούς της τοπικής αυτοδιοίκησης. Με γνώμονα την κοινωνική προσφορά και την ανάδειξη καινοτόμων ιδεών, συμβάλλει στην πραγματοποίηση δράσεων φορέων, συλλόγων, οργανισμών και ομάδων.

Ημερολόγιο Συλλόγου Βλάχων Ν. Σερρών «Γεωργάκης Ολύμπιος» 2020

Το Δεκέμβριο του 2019 εκδόθηκε το νέο θεματικό ημερολόγιο του συλλόγου Βλάχων Ν. Σερρών «Γεωργάκης Ολύμπιος» για το έτος 2020.

Στο ημερολόγιο παρουσιάζονται 16 τύποι χτενισμάτων και κεφαλοδεσιμάτων των Βλάχων γυναικών του Ν. Σερρών, με φωτογραφικό υλικό και κείμενο που  αποτυπώνεται στις σελίδες του.

Ο Οικονομολόγος Βέρρος Κωνσταντίνος, σεβόμενος την πολιτιστική μας κληρονομιά και τιμώντας την διαδρομή και την ιστορία των προγόνων του, δέχτηκε με ιδιαίτερη χαρά την πρόσκληση, για την υποστήριξη της έκδοσης του Ημερολογίου 2020, του Συλλόγου Βλάχων Ν.Σερρών “Γεωργάκης Ολύμπιος”.

Πρόκειται για μια πολυτελή έκδοση, η οποία αποτελεί παρακαταθήκη πολιτισμού και συμβάλλει στην ανάδειξη της λαογραφίας, της πλούσιας παράδοσης, των συνηθειών και της αισθητικής των Βλάχων του Ν.Σερρών.

Ημερολόγιο Θεολογικής Σχολής της Χάλκης

Το 2010, η εταιρεία “Υπηρεσίες Οικονομικών Συμβούλων – Βέρρος Κωνσταντίνος», συμμετείχε ως «Υποστηρικτής» στην έκδοση του Ετήσιου Ημερολογίου με θέμα την Θεολογική Σχολή της Χάλκης. Μια μοναδική σε ποιότητα και περιεχόμενο έκδοση, με σπάνιες φωτογραφίες από τη Θεολογική Σχολή της Χάλκης, η οποία πραγματοποιήθηκε από τις Εκδόσεις «Ερμηνεία» του Αγίου Όρους, με τη συμμετοχή του φωτοειδησεογράφου Κώστα Αργύρη που ανέλαβε και την επιμέλεια του Ημερολογίου.

Ημερολόγιο “Άθως 2008”

Το 2008, η εταιρεία “Υπηρεσίες Οικονομικών Συμβούλων – Βέρρος Κωνσταντίνος», συμμετείχε ως «Υποστηρικτής» στην έκδοση του Ετήσιου Ημερολογίου με θέμα: «Άθως-Κοινωνία Μοναχών». Μια σπάνια σε ποιότητα και περιεχόμενο έκδοση, με φωτογραφίες του Κ.Αργύρη από το βιωματικό έργο του «Άγιον Όρος-Κοινωνία Μοναχών», που έχει παρουσιαστεί σε σημαντικές εκθέσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό και αποτυπώνει με ρεαλιστική ευαισθησία, τη ζωή στη μοναστική κοινωνία, κατά την περίοδο των τελευταίων χρόνων του 20ου αιώνα. Το ημερολόγιο κυκλοφόρησε από τις Εκδόσεις «Ερμηνεία» του Αγίου Όρους.

Ημερολόγιο “Άγιο Όρος 2009”

Το 2009, η εταιρεία “Υπηρεσίες Οικονομικών Συμβούλων – Βέρρος Κωνσταντίνος», συμμετείχε ως «Υποστηρικτής» στην έκδοση του Ετήσιου Ημερολογίου με θέμα: «Κωνσταντινούπολις – Δια χειρός Ιερομονάχου Αναστασίου». Μια εξαιρετική σε ποιότητα και περιεχόμενο έκδοση, με έργα του Ιερομόναχου Αναστάση, που απεικονίζουν ναούς και τοπία της Βασιλεύουσας. Το Ημερολόγιο κυκλοφόρησε από τις Εκδόσεις «Ερμηνεία» του Αγίου Όρους.

Ερμηνεία της Ζωγραφικής Τέχνης

Το 2009, η εταιρεία «Υπηρεσίες Οικονομικών Συμβούλων – Βέρρος Κωνσταντίνος», συμμετείχε ως «Υποστηρικτής» στην έκδοση του βιβλίου «Ερμηνεία της ζωγραφικής τέχνης». Μια εξαιρετική σε ποιότητα και περιεχόμενο έκδοση, έργο του Ιερομόναχου Διονυσίου του εκ Φουρνά. Το βιβλίο κυκλοφόρησε από τις Εκδόσεις «Ιανός», ενώ στην επίσημη παρουσίασή του, παραβρέθηκαν ο Αρχιμανδρίτης Χρυσόστομος, Καθηγούμενος της Ι.Μ. Εσφιγμένου, ο κ.Νίκος Ζίας ομότιμος καθηγητής του Πανεπιστημίου Αθηνών, ο κ.Δημοσθένης Αβραμίδης επίκουρος καθηγητής του Πανεπιστημίου της Φλώρινας και η Masako Kido καθηγήτρια Ιστορίας της Τέχνης του Πανεπιστημίου του Τόκιο.

Έκθεση Ζωγραφικής Ευθύμιου Βαρλάμη

Τον Ιούνιο του 2003, η εταιρεία “Υπηρεσίες Οικονομικών Συμβούλων – Βέρρος Κωνσταντίνος”, συμμετείχε ως «Υποστηρικτής», στην έκθεση ζωγραφικής του διακεκριμένου ζωγράφου, Ευθύμη Βαρλάμη.

Η έκθεση με τίτλο «Η ομορφιά της τέχνης», πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Σερρών και του Δήμου Σερρών και φιλοξενήθηκε στην αίθουσα της Δημοτικής Επιχείρησης Πολιτιστικής και Κοινωνικής Ανάπτυξης (ΔΕΠΚΑ).

Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδος – Ανοιχτή Εκδήλωση

Η Τοπική Αυτοδιοίκηση του Περιφερειακού Τμήματος Αν.Μακεδονίας του Ο.Ε.Ε διοργάνωσε εκδήλωση στο πλαίσιο του Money show Σερρών, με θέμα: “Το χρηματιστήριο αξιών Αθηνών στην τροχιά της ανάκαμψης”.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στις 30 Ιουνίου 2000, στο ΤΕΙ Σερρών και Χορηγός ήταν η εταιρεία “Οικονομικών Συμβούλων Βέρρος Κωνσταντίνος”.

Πολιτιστικές Εκδηλώσεις Δ.Βισαλτίας “Γερακίνεια 2016”

Τα “Γερακίνεια” επί 35 χρόνια, αποτελούν τον πιο σημαντικό πολιτιστικό θεσμό για την Βισαλτία και συγκεντρώνουν το ενδιαφέρον και τη συμμετοχή του κόσμου από την ευρύτερη περιοχή των Σερρών, καθώς ανβιώνουν το εντυπωσιακό έθιμο της Γερακίνας, ενώ στο πλαίσιο των πολυήμερων εκδηλώσεων, φιλοξενούν συναυλίες γνωστών καλλιτεχνών, χορωδίες, χορευτικούς συλλόγους κ.α. Τα “Γερακίνεια 2016” πραγματοποιήθηκαν με την υποστήριξη της εταιρείας “Υπηρεσίες Οικονομικών Συμβούλων – Βέρρος Κωνσταντίνος”.

Β΄Πανσερραϊκό Συνέδριο
Πολιτιστικών Συλλόγων & Φορέων

Η εταιρεία “Υπηρεσίες Οικονομικών Συμβούλων – Βέρρος Κωνσταντίνος” παρείχε υποστήριξη στη διοργάνωση του Β΄ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΦΟΡΕΩΝ, με θέμα “ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ-ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ” που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη το Σάββατο 19 Μαρτίου 2016 στην αίθουσα συνεδρίων «Αιμίλιος Ριάδης» της Δ.Ε.Θ.

Το συνέδριο διοργανώθηκε από την Ομοσπονδία Σερραϊκών Συλλόγων Θεσσαλονίκης, με την συμμετοχή της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης, της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών, της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων & Κοινοτήτων Κ. Μακεδονίας και τελέστηκε υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης (Μακεδονίας-Θράκης).

Πολιτεία των Ευχών

Συναυλία με Ραλλία Χρηστίδου

Στην 2η «Πολιτεία των Ευχών», που διοργανώθηκε το Δεκέμβριο του 2014, από την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Σερρών (ΚΕΔΗΣ), η εταιρεία “Υπηρεσίες Οικονομικών Συμβούλων – Βέρρος Κωνσταντίνος” ήταν και πάλι χορηγός.

Στο πλαίσιο των πολυήμερων Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων, η επιχείρηση, ανέλαβε τη διοργάνωση της κεντρικής συναυλίας της «Πολιτείας των Ευχών», με τη δημοφιλή καλλιτέχνιδα Ραλλία Χρηστίδου. Μια συναυλία που κέρδισε τις εντυπώσεις τόσο για την άρτια διεξαγωγή της όσο και για τη μεγάλη συμμετοχή του κόσμου.

Ρεσιτάλ πιάνου Αλέξανδρου Σαρακενίδη

Το Μάιο του 2014 η εταιρεία «Υπηρεσίες Οικονομικών Συμβούλων – Βέρρος Κωνσταντίνος» συμμετείχε ως «Χορηγός» στο ρεσιτάλ πιάνου, του ταλαντούχου Σερραίου πιανίστα Αλέξανδρου Σαρακενίδη, που πραγματοποιήθηκε στην ιστορική αίθουσα εκδηλώσεων του Φιλολογικού Συλλόγου Παρνασσός στην Αθήνα.

Ως υπότροφος τότε, της Ακαδημίας Αθηνών, ο Αλέξανδρος Σαρακενίδης με διακρίσεις και βραβεύσεις σε διαγωνισμούς πιάνου, παρουσίασε το ρεσιτάλ που είχε παράλληλα και φιλανθρωπικό χαρακτήρα καθώς τα έσοδα διατέθηκαν στην VSAH (Very Special Arts Hellas) «Ελληνική Εταιρεία Καλλιτεχνικών Προγραμμάτων Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες».

Πολιτεία των Ευχών
Συναυλία με τους Μύρωνα Στρατή & Ησαϊα Ματιάμπα

Το Δεκέμβριο του 2013, διοργανώθηκε η 1η «Πολιτεία των Ευχών», από την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Σερρών (ΚΕΔΗΣ) και η εταιρεία “Υπηρεσίες Οικονομικών Συμβούλων – Βέρρος Κωνσταντίνος”, στήριξε την ιδέα της Χριστουγεννιάτικης αυτής γιορτής, εν τη γενέσει της.

Με ένα άρτιο team συνεργατών, η εταιρεία ανέλαβε τη διοργάνωση της κεντρικής συναυλίας της «Πολιτείας των Ευχών», με τους δημοφιλείς καλλιτέχνες, Μύρωνα Στρατή και Ησαϊα Ματιάμπα. Μια συναυλία, που στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία και καταχειροκροτήθηκε από το κοινό της πόλης των Σερρών.

Σύλλογος Ατόμων με Αυτισμό
Συναυλία Πάνου Μουζουράκη

Στις 31 Αυγούστου 2012, η εταιρεία “Υπηρεσίες Οικονομικών Συμβούλων – Βέρρος Κωνσταντίνος”, στάθηκε αρωγός στη συναυλία που διοργανώθηκε υπό την αιγίδα του Συλλόγου Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αυτισμό Ν.Σερρών, «Ηλιαχτίδα» με τον καλλιτέχνη Πάνο Μουζουράκη.

Αναλογιζόμενοι τις ανάγκες και το σπουδαίο έργο που επιτελεί ο συγκεκριμένος σύλλογος, η επιχείρηση στήριξε την συγκεκριμένη δράση, ως ελάχιστη προσφορά και ως ένδειξη συμπαράστασης, σε μια ομάδα ατόμων, που έχει κερδίσει το σεβασμό και την αποδοχή από ολόκληρη τη Σερραϊκή κοινωνία.

Εκδήλωση Μνήμης “Το μυστήριο του θανάτου”

Το Μάρτιο του 2006, η εταιρεία “Υπηρεσίες Οικονομικών Συμβούλων – Βέρρος Κωνσταντίνος», συμμετείχε ως χορηγός στην Εκδήλωση Μνήμης που πραγματοποιήθηκε από τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Σερρών, το Δήμο Σερρών και τη Σερραϊκή Βυζαντινή Χορωδία στο αμφιθέατρο του ΤΕΙ Σερρών, εις μνήμην του μακαριστού Μητροπολίτη Σερρών και Νιγρίτης Μάξιμου.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε ομιλία με θέμα: «Το μυστήριο του θανάτου στην Ορθόδοξη Θεολογία», από τον Πανοσιολ. Αρχιμανδρίτη κ.Ανδρέα Γκουζούνη, Ιεροκήρυκα της Ι.Μ. Σερρών και Νιγρίτης.

Επίσης, η εκδήλωση περιελάμβανε και την Εξόδιο Ακολουθία, που αποδόθηκε από τη Σερραϊκή Βυζαντινή Χορωδία «Ιωάσαφ ο Διονυσιάτης» και τη Χορωδία της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής του Συλλόγου Ιεροψαλτών Πιερίας «Ο Όσιος Διονύσιος ο εν Ολύμπω».

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πάλης

Η εταιρεία “Υπηρεσίες Οικονομικών Συμβούλων – Βέρρος Κωνσταντίνος”, συμμετείχε ως χορηγός στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πάλης Παμπαίδων- Πανκορασίδων που φιλοξενήθηκε για έβδομη συνεχή χρονιά από τον Δήμο Σερρών, στις 17 και 18 Μαρτίου 2018.

Οι αγώνες διήρκεσαν δύο ημέρες και συμμετείχαν οι κορυφαίοι αθλητές της κατηγορίας, από όλη τη χώρα, σε μια πραγματική γιορτή του αθλητισμού. Οι αγώνες αποτέλεσαν πρόκριση για συμμετοχή σε διεθνείς διοργανώσεις με τις Εθνικές ομάδες.

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ορεινής Ποδηλασίας

Το ενημερωτικό site serrespost.gr τμήμα της εταιρείας “Υπηρεσίες Οικονομικών Συμβούλων – Βέρρος Κωνσταντίνος”, συμμετείχε ως χορηγός στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ορεινής Ποδηλασίας, που διοργανώθηκε στις Σέρρες, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας.

Πάνω από 200 αθλητές και 49 Σωματεία από όλη την Ελλάδα έδωσαν το παρών, στην Κοιλάδα Αγίων Αναργύρων του Δήμου Σερρών και συμμετείχαν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ορεινής Ποδηλασίας που διοργανώθηκε για πρώτη φορά στις Σέρρες, στις 20-22 Ιουλίου 2018.