Βραβεύσεις

Βραβεύσεις2018-09-20T14:10:33+00:00

Ελληνική Ομοσπονδία Πάλης

Η Ελληνική Ομοσπονδία Πάλης, στο πλαίσιο της διοργάνωσης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Πάλης Παμπαίδων- Πανκορασίδων στις 17 και 18 Μαρτίου 2018, τίμησε τον Σερραίο Οικονομολόγο Κωνσταντίνο Βέρρο, για την προσφορά του στη διοργάνωση, απονέμοντάς του τιμητική πλακέτα.

World Folklore Union I.G.F.

H παγκόσμια λαογραφική ένωση WORLD FOLKLORE UNION I.G.F. απένειμε το «Gold Star» στον Σερραίο Βέρρο Ν.Κωνσταντίνο, για την συνολική του προσφορά στον Πολιτισμό, τον οποίο υπηρέτησε από τα νεανικά του χρόνια ως χορευτής του Λυκείου Ελληνίδων, αλλά και στη συνέχεια ως χορηγός ή τεχνικός σύμβουλος υλοποίησης, για τη δημιουργία λαογραφικών μουσείων, την έκδοση συλλεκτικών ημερολογίων και βιβλίων καθώς και άλλων σπουδαίων πολιτιστικών γεγονότων, με αποκορύφωμα την αναστήλωση, αναπαλαίωση και συντήρηση σε συνεργασία με τοπικούς φορείς, του παραδοσιακού οικισμού Χιονοχωρίου Σερρών.

Δήμος Σερρών

Eco Festival

  • Eco

Το Eco Festival του Δήμου Σερρών, αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους περιβαλλοντικούς θεσμούς της περιοχής. Διοργανώνεται επί σειρά ετών με μεγάλη επιτυχία και με την συμμετοχή όλων των βαθμίδων της εκπαίδευσης αλλά και φορέων των Σερρών και της Περιφέρειας. Συγκεντρώνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και τελείται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας έρευνας και Θρησκευμάτων και του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας. Ο κ. Βέρρος Κωνσταντίνος βραβεύτηκε για την συνεισφορά του στην επιτυχή διεξαγωγή της εκδήλωσης.

Κ.Ε.ΔΗ.Σ.
16η Πανελλήνια Χορευτική Συνάντηση

Η 16η Πανελλήνια Χορευτική Συνάντηση διοργανώθηκε από την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Σερρών και  αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους πολιτιστικούς  θεσμούς με πανελλήνια απήχηση και συμμετοχή. Διοργανώνεται επί σειρά ετών με μεγάλη επιτυχία και με την συμμετοχή Πολιτιστικών Συλλόγων των Σερρών αλλά και όλης της Ελλάδας και της Κύπρου, με στόχο την διατήρηση και διάδοση των λαογραφικών και παραδοσιακών στοιχείων της χώρας μας.  Ο κ. Βέρρος Κωνσταντίνος βραβεύτηκε για την συνεισφορά του στην επιτυχή διεξαγωγή της εκδήλωσης, ως Τεχνικός Σύμβουλος Υλοποίησης της διοργάνωσης.

Λαογραφικός Όμιλος Βλάχων και Φίλων Λαϊλιάς

Ετήσια Εκδήλωση

Ο Λαογραφικός Όμιλος Βλάχων και Φίλων Λαϊλιάς στο πλαίσιο της ετήσιας εκδήλωσης που πραγματοποιεί, γιόρτασε τα 33 χρόνια από την ίδρυσή του, το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2018. Το παρών στην καθιερωμένη εκδήλωση έδωσαν φορείς των Σερρών και εκπρόσωποι του Πολιτισμού.

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, βραβεύτηκαν για την προσφορά τους στον Όμιλο, προσωπικότητες του Πολιτισμού και του Επιχειρηματικού κόσμου. Μεταξύ αυτών, ο Οικονομολόγος κ.Βέρρος Κωνσταντίνος.