Ετήσια Εκδήλωση ΟΕΒΕΣ Ν.Σερρών

Εκδήλωση για τον ετήσιο χορό και την καθιερωμένη κοπή βασιλόπιτας πραγματοποίησε η ΟΕΒΕΣ Ν.Σερρών.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ κ. Γιώργος Καββαθάς και η υπεύθυνη του ΙΜΕ –ΓΣΕΒΕΕ Κεντρικής Μακεδονίας κ. Ελένη Τεζαψίδου. Την πρωτοχρονιάτικη πίτα της ΟΕΒΕΣ Σερρών ευλόγησε ο Μητροπολίτης Σερρών και Νιγρίτας κ.κ. Θεολόγος.
Ο Πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ Γιώργος Καββαθάς βράβευσε τον Οικονομολόγο Βέρρο Κωνσταντίνο, για το έμπρακτο ενδιαφέρον και τη συνεισφορά του σε θέματα που αφορούν τους επαγγελματίες αλλά και για την άριστη σχέση και συνεργασία με την ΟΕΒΕΣ Ν.Σερρών.
Το ΔΣ της ΟΕΒΕΣΣ ευχαρίστησε δημοσίως και απένειμε το επετειακό τεύχος των 100 χρόνων της ΓΣΕΒΕΕ, στην “Εταιρεία Οικονομικών Συμβούλων – Βέρρος Κωνσταντίνος”, για τη συνεισφορά της στη διοργάνωση της ετήσιας εκδήλωσης της Ομοσπονδίας.

3η Συνδιοργάνωση Θρακικών Εστιών
Σέρρες – Δράμα – Καβάλα

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του 2019, η Θρακική Εστία Ν.Σερρών πραγματοποίησε την 3η Συνδιοργάνωση Θρακικών Εστιών, Σερρών-Δράμας-Καβάλας, στην κεντρική σκηνή του ΔΗΠΕΘΕ Σερρών, με τίτλο «ΘΡΑΚΗ μου!!! Κανένας δεν ξεχνά… τίποτα δεν ξεχνιέται».

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην κατάμεστη αίθουσα των Αστεριών το απόγευμα του Σαββάτου, 30 Νοεμβρίου, παρουσία επίσημων φορέων, εκπροσώπων του Πολιτισμού και πλήθους Σερραίων που τίμησαν με την παρουσία τους της όμορφη και συγκινητική εκδήλωση.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, βραβεύτηκαν για την προσφορά τους, προσωπικότητες του Επιχειρηματικού κόσμου. Μεταξύ αυτών, η Πρόεδρος της Θρακικής Εστίας Ν.Σερρών Ανθούλα Ευσταθοπούλου, τίμησε τον Οικονομολόγο κ.Βέρρο Κωνσταντίνο, για την συνεισφορά του στη διοργάνωση της εκδήλωσης, την Αρχισυντάκτρια του serrespost.gr Φανή Ασπογαλή για την παρουσίαση της εκδήλωσης και την συντάκτη του serrespost.gr Χριστίνα Τσαούσογλου.

Final Four Κυπέλλου Γυναικών Volley

Στις 5 & 6 Απριλίου διοργανώθηκε στις Σέρρες το Final Four Κυπέλλου Γυναικών Volley.

Η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης απέμεινε αναμνηστικό στον Κωνσταντίνο Βέρρο για την πολύτιμη συμβολή του στη διοργάνωση του Final Four του Κυπέλλου Ελλάδας Γυναικών.

Την απονομή έκανε ο Αντιπρόεδρος της Ε.Ο.ΠΕ. Λευτέρης Κογκαλίδης.

Ελληνική Ομοσπονδία Πάλης

Η Ελληνική Ομοσπονδία Πάλης, στο πλαίσιο της διοργάνωσης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Πάλης Παμπαίδων- Πανκορασίδων στις 17 και 18 Μαρτίου 2018, τίμησε τον Σερραίο Οικονομολόγο Κωνσταντίνο Βέρρο, για την προσφορά του στη διοργάνωση, απονέμοντάς του τιμητική πλακέτα.

World Folklore Union I.G.F.

H παγκόσμια λαογραφική ένωση WORLD FOLKLORE UNION I.G.F. απένειμε το “Gold Star” στον Σερραίο Βέρρο Ν.Κωνσταντίνο, για την συνολική του προσφορά στον Πολιτισμό, τον οποίο υπηρέτησε από τα νεανικά του χρόνια ως χορευτής του Λυκείου Ελληνίδων, αλλά και στη συνέχεια ως χορηγός ή τεχνικός σύμβουλος υλοποίησης, για τη δημιουργία λαογραφικών μουσείων, την έκδοση συλλεκτικών ημερολογίων και βιβλίων καθώς και άλλων σπουδαίων πολιτιστικών γεγονότων, με αποκορύφωμα την αναστήλωση, αναπαλαίωση και συντήρηση σε συνεργασία με τοπικούς φορείς, του παραδοσιακού οικισμού Χιονοχωρίου Σερρών.

Δήμος Σερρών

Eco Festival

  • Eco

Το Eco Festival του Δήμου Σερρών, αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους περιβαλλοντικούς θεσμούς της περιοχής. Διοργανώνεται επί σειρά ετών με μεγάλη επιτυχία και με την συμμετοχή όλων των βαθμίδων της εκπαίδευσης αλλά και φορέων των Σερρών και της Περιφέρειας. Συγκεντρώνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και τελείται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας έρευνας και Θρησκευμάτων και του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας. Ο κ. Βέρρος Κωνσταντίνος βραβεύτηκε για την συνεισφορά του στην επιτυχή διεξαγωγή της εκδήλωσης.

Κ.Ε.ΔΗ.Σ.
16η Πανελλήνια Χορευτική Συνάντηση

Η 16η Πανελλήνια Χορευτική Συνάντηση διοργανώθηκε από την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Σερρών και  αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους πολιτιστικούς  θεσμούς με πανελλήνια απήχηση και συμμετοχή. Διοργανώνεται επί σειρά ετών με μεγάλη επιτυχία και με την συμμετοχή Πολιτιστικών Συλλόγων των Σερρών αλλά και όλης της Ελλάδας και της Κύπρου, με στόχο την διατήρηση και διάδοση των λαογραφικών και παραδοσιακών στοιχείων της χώρας μας.  Ο κ. Βέρρος Κωνσταντίνος βραβεύτηκε για την συνεισφορά του στην επιτυχή διεξαγωγή της εκδήλωσης, ως Τεχνικός Σύμβουλος Υλοποίησης της διοργάνωσης.

Λαογραφικός Όμιλος Βλάχων και Φίλων Λαϊλιάς

Ετήσια Εκδήλωση

Ο Λαογραφικός Όμιλος Βλάχων και Φίλων Λαϊλιάς στο πλαίσιο της ετήσιας εκδήλωσης που πραγματοποιεί, γιόρτασε τα 33 χρόνια από την ίδρυσή του, το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2018. Το παρών στην καθιερωμένη εκδήλωση έδωσαν φορείς των Σερρών και εκπρόσωποι του Πολιτισμού.

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, βραβεύτηκαν για την προσφορά τους στον Όμιλο, προσωπικότητες του Πολιτισμού και του Επιχειρηματικού κόσμου. Μεταξύ αυτών, ο Οικονομολόγος κ.Βέρρος Κωνσταντίνος.

Σύλλογος Τερπνιωτών Θεσσαλονίκης

Ετήσια Εκδήλωση

Ο Σύλλογος Τερπνιωτών Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο της Ετήσιας Εκδήλωσής του, τίμησε με ειδική πλακέτα τους μεγάλους χορηγούς, που συνέβαλαν στην 2η έκδοση του βιβλίου “Λαζαρίνες της Βισαλτίας” του Νίκου Λ. Πασχαλούδη που εξέδωσε ο Σύλλογός.

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, βραβεύτηκαν για την προσφορά τους προσωπικότητες του Επιχειρηματικού κόσμου. Μεταξύ αυτών, ο Οικονομολόγος κ.Βέρρος Κωνσταντίνος.

Την πλακέτα παρέδωσε στην εκπρόσωπο της εταιρείας κα Λίζα Αλεξούδη, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Σερραϊκών Συλλόγων Θεσσαλονίκης κ.Παναγιώτης Σαμαράς.

Αδελφότητα Μικρασιατών Ν.Σερρών
“Ο Άγιος Πολύκαρπος”

Έκδοση 21ου τεύχους Μικρασιατικής Σπίθας

Ανήμερα της εορτής του Αγίου Πολυκάρπου, η Αδελφότητα Μικρασιατών Ν.Σερρών, παρουσίασε την έκδοση του 21ου τεύχους της “Μικρασιατικής Σπίθας”, στο πλαίσιο της εκδήλωσης «ΠΟΛΥΚΑΡΠΕΙΑ 2019».

Ακολούθησε απονομή αναμνηστικών διπλωμάτων σε φίλους και μέλη της Αδελφότητας, καθώς και σε επιχειρηματίες και φορείς των Σερρών, που συνέβαλαν στην έκδοση της “Μικρασιατικής Σπίθας”.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, βραβεύτηκαν για την προσφορά τους προσωπικότητες του Επιχειρηματικού κόσμου. Μεταξύ αυτών, ο Οικονομολόγος κ.Βέρρος Κωνσταντίνος.

Την πλακέτα παρέδωσε στην εκπρόσωπο της εταιρείας κα Κυριακή Μακρή, ο Αντιπεριφερειάρχης Σερρών κ.Ιωάννης Μωυσιάδης.